Achtergrond Info
16 mei 2006 10:17

naam: ctrlaltdelete
vorm: kunstlog
site beheerder/ eigenaar: Peter Luining
betekenis: ctrl+alt+delete (ook wel ctrl+alt+del) is de toetsencombinatie die nodig is om een vastgelopen pc met microsoft windows te resetten. De toestencombinatie wordt inmiddels algemeen gebruikt als men iets dat vastgelopen is wil resetten (klik hier voor voorbeeld).
info: ctrlaltdelete.org is een weblog dat is gericht op het brengen van aan kunst gerelateerde zaken waar ik dagelijks tegenaan loop. Ik ben met dit kunstlog begonnen in februari 2006 omdat ik sinds anderhalf jaar lange wandelingen door Amsterdam maak en veel dingen tegenkom die in feite zonde zijn om te laten liggen juist omdat ze snel verdwijnen en omdat de vorm van een log mij wellicht extra zou kunnen motiveren vooral te blijven wandelen. Mijn wandelingen begonnen in augustus 2004 en waren erop gericht m'n overgewicht te bestrijden (door bijna dag en nacht achter de computer te zitten en alleen maar junkfood te eten en cola te drinken woog ik in juli 2004 139 kilo)


gewicht 128 kilo (met kleding)
Re-Enact
Performance LA RAEVEN
12 december 2004

gewicht 84 kilo (met kleding)
Netporn Conference
01 oktober 2005

Activiteiten: Zelf ben ik al sinds 1995 op het internet actief. Mijn eerste domein was xs4all.nl/~real. Al snel noemde ik m'n domein ctrlaltdel maar pas in 2000 schafte ik de domeinnaam ctrlaltdel.org aan. Ik registreerde enige tijd later ctrlaltdelete.org omdat veel mensen toch ook ctrlaltdelete bleken in te typen. Sinds kort ben ik deze naam voor mijn weblog activiteiten gaan gebruiken, de kortere versie is natuurlijk nog gewoon in gebruik en wordt vnl gebruikt als site waar ik m'n net- en software werk presenteer. Behalve dat ik me fulltime met kunst bezighoud geef ik momenteel les op het Frank Mohr Instituut (IME) te Groningen. Meer info over over m'n activiteiten kun je vinden op luining.com (site is in Engels).
ctrlaltdelete.org